Rachel Tess – Any number of Sunset

Välkommen till den sista solnedgången du någonsin kommer att se. Lysande, psykedelisk, hallucinatorisk, banal, klichéartad och förorenad. Den är allt, och inget, av det du förväntade dig att den skulle vara. Hur tillbringar vi tiden tillsammans om solen går ner för sista gången?
Du är här med antagandet om att det kommer att bli spektakulärt. Vi lovar dig spektakulärt, som i cineastiskt hårresande och stort, dränkt i romans och nostalgi.
Rachel Tess är en amerikansk koreograf och dansare som bor och arbetar i Sverige. Hon är konstnärlig ledare för Milvus Artistic Research Center och Rachel Tess Dance i Portland, Oregon. Har dansat för Les Grands Ballets Canadiens de Montreal, Göteborgsoperans Balett och haft en fast anställning vid Cullberg. Tess är även curator för dans på Wanås Konst.

Medverkande
Koreografi och koncept: Rachel Tess
Performers: Lisanne Goodhue, Anna Pehrsson, Isaac Spencer, Rachel Tess
Ljusdesign och ljud: Ulrich Ruchlinski med Rachel Tess och de medverkande
Teknik: Ulrich Ruchlinski och Tanja Johansson
Konstnärlig rådgivning: Anna Pehrsson, Isaac Spencer

SPELAS
Atalante / Göteborg
Lördag 16 november 19.00
Söndag 17 november 17.00

KÖP BILJETTER