Langgård/Becker – New Skin

New Skin är en föreställning i gränslandet mellan konsert och installation, med och av kompositören Ingvild Langgård och scenografen Signe Becker. Den viktigaste inspirationen är idén om historien och tiden som definierande storheter, och hur vår patriarkala era kan ses som en liten parentes i detta mycket större sammanhang, en avvikelse från något annat. Det är kvinnans röst som hörs i denna performance, musikaliskt, rumsligt och visuellt.
New Skin är ett framtidsrequiem, en ceremoni där skelett, kroppsdelar, målningar och melodier sipprar ut ur mörkret och skapar nya konstellationer. Viskande, sjungande och vrålande vill vi väcka någonting nytt ur benknotorna, bryta ner gamla maktstrukturer, bygga en ny berättelse och skapa ett nytt medvetande. Vi vill leda dig baklänges in i framtiden, medan signaler från popkultur, mytologi och gamla glömda gudinnor kanaliseras från mörkret in i scenljuset.

Spelar på Atalante
Fredag 22 mars 20.00
Lördag 23 mars 16.00

KÖP BILJETTER