iCoDaCo – IT WILL COME LATER

Kampen vi utstår för att vara produktiva. Varje ögonblick räknas, varje ansträngning spelar roll. Vi lutar mot samma sak som vi trycks bort ifrån. Vi fortsätter…

Vi finner ro inom det bekanta, vi vet vad som kommer senare. En ständig början på något nytt. Vi ser allmänhetens bästa, det gemensamma målet, kanske kommer vi någonstans tillsammans.

Ett nytt avskalat, ändå utmanande och gränsöverskridande nutida dansverk. Framförd med publiken sittandes runt en roterande scenografi, som översvämmas i ljus för att spegla det skiftande dagsljuset. Hari kämpar, trycker och drar sex kroppar mot varandra i ett konstant flöde av transformering.

iCoDaCo (International Contemporary Dance Collective) är ett konstnärsdrivet interkulturellt utbytesprojekt inom landskapet av nutida dans. Samarbetsprojektet, som drivs i tvåårscykler, initierades 2012 av det Göteborgsbaserade internationella kompaniet och organisationen ilDance. Den nuvarande perioden involverar konstnärer och partners från Sverige, Wales, Polen, Ungern och Hongkong. Finansiering sker med hjälp av lokala, regionala och nationella organ samt medfinansierat av EU programmet Kreativa Europa.

Spelas på Stora Teatern, Göteborg
1 april kl 19.00

KÖP BILJETTER

Ljuddesign: Gosheven
Dramaturgi: Gwyn Emberton och Israel Aloni
Kostymdesign: Hanka Podraza
Scenografi: Simon Banham
Ljusdesign: Kathrine Sandys
Turnéproducent: Kristian Rhodes