Camilla Ekelöf/The Moving Queens Of Biskopsgården – VI

I verket Vi undersöker vi vem jag är här och nu?
Vår historia finns där som plattform att stå på. Något att luta sig emot och ta med in i våra möten. Vi letar efter nya platser att beträda. Andra sammanhang att vara i. Det gamla försvinner inte bort men nuet är här. Våra kroppar vill ta plats. Vi vill göra våra röster hörda. Vi har mycket att säga. Vi kommer från hela världen och delar med oss av våra erfarenheter med varandra och med publiken. I mötet med varandra växer vi.
Vi är gymnasielärare, städare, kosmetolog, hemmafru, förskollärare, journalist, dansare, student, konstnär, pensionär, mamma, mormor, syster, partner och mer där till.
Vi kommer ifrån krig, förtryck, frihet, demokrati, och diktatur. Vi tycker om att skratta, gråta och dansa tillsammans. Vi tycker om blått, lejongult, vitt, rött och tigerfärgat. Vi kommer att dansa, sjunga och prata med er och för er! Välkomna till Vi!

Spelas på Atalante, Göteborg
Fredag 12 april 19.00
Lördag 13 april 19.00

KÖP BILJETTER